Dit jaar doe ik voor de eerste keer mee met de Open Atelier Dagen.

Op hun website: ‘Ontdek verrassende kunst en ontmoet inspirerende kunstenaars in hun ateliers!’ 
Nou kan ik wel de tekst van de website overtypen…  hier de link. Op de site staat ook een kaart (zie onderaan deze blog) zodat je kan zien wie er nog meer mee doen. Dat is handig voor onderweg. Dan kom je bij mij even langs en bezoek je ook gelijk een aantal ander ateliers. Zo fiets je lekker de middag rond en ga je overal even naar binnen.

Begin van dit jaar kwamen er een aantal mensen bij mij op bezoek om te kijken wat ik maakte en of ik in de groep paste met mijn werk. 
Spannend was het afwachten, maar gelukkig kreeg ik groen licht. Dus het uitzoeken van de foto’s kon beginnen. Wat laat ik zien….

Inmiddels weet ik wat ik laat zien. Nieuwsgierig? Heel goed! 

Het weekend van 1 en 2 oktober is het zover. Iedereen is welkom tussen 11:00 en 18:00 uur.
Uiteraard is er (gratis) koffie en thee. Zie ik je dan?