Wat klanten vinden

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Anne-Marie Pannekoek Fotografie
Average rating:  
 7 reviews
by Miranda Schimmelpennink on Anne-Marie Pannekoek Fotografie
25 jarig huwelijk

We hebben anne-marie benaderd voor een fotoshoot omdat we graag wat foto's wilden hebben met de mensen die ons dierbaar waren. Samen met anne- marie hebben we gekeken naar een locatie waar we de foto's konden maken en besproken wat en hoe we het wilden. Op de dag van het feest hebben we mooie foto's kunnen maken op een ongedwongen en vooral leuke manier die bij ons paste. Niet te geposeerd maar wel hoe we het graag wilden. En met een prachtig album als herinnering aan de dag zelf.

by Mariëlle Hofman on Anne-Marie Pannekoek Fotografie
Cake Smash

Voor de eerste verjaardag van onze dochter hebben we een cake smash shoot geboekt bij Anne-Marie. Dit was super leuk om te doen. Anne-marie heeft een knusse binnen studio en was erg gastvrij waardoor mijn dochter zich prima op haar gemak voelde. Mijn dochter heeft haar buikje rond gegeten van de taart en dit leverde prachtige plaatjes op. Zo knap hoe Anne-Marie haar van alle kanten op de foto heeft gezet waardoor we echt een hoop verschillende foto's hadden om uit te kiezen. Inmiddels hangt er een collage met haar foto's in huis waar ik nog iedere dag vol trots naar kijk.

by Gasthuis Pension Via Quidam on Anne-Marie Pannekoek Fotografie
Foto's voor mijn blog

Ik ben dol op samenwerken. Ik verhuur een groepsaccommodatie voor 20 personen en bij ons om de hoek is een tennisbaan. Mooie combinatie, weekendje weg en een potje tennissen.

Maar hoe verkoop je dat dan?
Nou, als je de foto's door Anne-Marie laat maken, weet je zeker dat je zo'n combinatie gaat verhuren. Anne-Marie kan zó goed in beeld brengen hoe de tennisbaan eruit ziet.

Kijk zelf maar: https://www.viaquidam.nl/groepsaccommodatie-veluwe/groepsaccommodatie-20p-met-tennisbaan/

Erg blij met deze foto's.

by Elly Polman on Anne-Marie Pannekoek Fotografie
Bedrijfs foto's voor website

Wij verhuren een vergaderruimte. Maar hoe breng je dat goed in beeld op je website? Simpel, gewoon Anne-Marie even bellen.

We hebben de vergaderruimte écht vaker verhuurd sinds de foto's van Anne-Marie er opstaan. Kijk zelf maar even: https://www.viaquidam.nl/vergaderlocatie/

Mijn website ziet er proffesioneler uit door de foto's van Anne-Marie.

by JESSICA on Anne-Marie Pannekoek Fotografie
Hondenshoot

Ik ben inmiddels met 3 honden bij Annemarie geweest voor een hondenshoot, zeer tevreden. De honden mogen eerst even rustig wennen en daarna neemt ze alle tijd. Heb dit als zeer prettig ervaren

by Diana on Anne-Marie Pannekoek Fotografie
Puppy shoot

Anne-Marie heeft onze hond Bella gefotografeerd toen ze 3 maanden was. Het valt niet mee, om zo’n nieuwsgierige spring-in-het-veld op een poef te laten zitten. Maar met engelengeduld, humor en liefde voor het beestje, heeft ze een geweldige, professionele fotoshoot neergezet! Ik kan het iedereen aanbevelen!

by Janette Kommerkamp (Beter Bekeken) on Anne-Marie Pannekoek Fotografie
Proffesionele foto’s voor onze website en Facebook.

Anne-Marie heeft met veel plezier, professionaliteit en vooral geduld meerdere malen foto’s van ons genomen voor onze website. Tot onze volle tevredenheid.

De opdrachten zijn bij haar in goede’ handen.