Wat klanten vinden

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Anne-Marie Pannekoek Fotografie
Average rating:  
 15 reviews
 by M. Wagenmans
Fotoshoot hond

Mijn Friese Stabij is op leeftijd en ik wilde graag een serie mooie foto's voor als ze er niet meer is. Anne-Marie nam ruim de tijd zodat mijn hond zich op haar gemak voelde en de foto's zijn echt geweldig, ik ben er superblij mee en ook een beetje trots 😉

 by Pegröm Uitvaarten
Bedrijfsreportage

We zijn erg tevreden over de foto’s die Anne-Marie voor ons heeft gemaakt.

Het is altijd lastig om met een groep mensen allemaal leuk op de foto te staan, maar dat is Anne-Marie prima gelukt. De sfeer was ontspannen en het was ook fijn dat het niet te lang duurde.

Kortom een aanrader!!

 by Jeannet Fikse
Honden fotoshoot

Een fotoshoot gekregen van onze vriendin van onze pup Bowie .
Best een uitdaging om een pup van 4 maand stil en goed op de foto te krijgen.
Door de ongedwongen sfeer bij Annemarie ging het perfect! Onze pup van 4 maand heeft eerst de studio mogen besnuffelen en toen was hij klaar om model te zitten!!
Wat een mooie foto's hebben we van onze Friese stabij!!

We zullen Anne-Marie zeker aanbevelen!!

Super bedankt voor de geweldige foto's en top service!!

 by Patricia de Mes
Fotoshoot hond Floyd

Wij zijn erg blij met de mooie foto’s van onze Duitse Herder Floyd.
Best moeilijk om van zo’n jonge stuiterbal mooie portretfoto’s te maken.
Anne-Marie nam er alle tijd voor en was heel geduldig met Floyd.
Het resultaat mag er zijn. De foto’s zijn schitterend geworden.
Hartelijk dank hiervoor Anne-Marie!

 by Ligtenberg Makelaars
Bedrijfsreportage

Erg tevreden over de foto's die Anne-Marie voor ons heeft gemaakt. Tijdens de shoot werd gezorgd voor een ontspannen sfeer en Anne-Marie dacht mee en kwam zelf met voorstellen voor leuke opstellingen.

 by Gerdien Smit
Hond Milo

De foto's zijn echt prachtig geworden !
En het canvas schilderij is echt haarscherp !
Zeer mooie details zoals de schittering van de ogen en de natte snuit !

 by Buurtraad Geerstraat
Evenementen

Anne-Marie heeft vele jaren foto's gemaakt van onze activiteiten en evenementen van onze Stichting. Ze krijgt vaak net die mooie unieke momenten op de foto. Een aanrader.

 by Diederick van de Bunt
Generatiefoto

Als gezin een generatiefoto laten maken bij Annemarie Pannenkoek. In een zeer leuke en gezellige setting de foto's gemaakt. Kinderen van 5 en 7 waren helemaal op hun gemak. Netjes een eerste opzet ontvangen waar wij onze op- en aanmerkingen op konden geven. Kort daarna definitief de foto's ontvangen. Zeer blij met het resultaat. Zeker een aanrader!

 by Miranda Schimmelpennink
25 jarig huwelijk

We hebben anne-marie benaderd voor een fotoshoot omdat we graag wat foto's wilden hebben met de mensen die ons dierbaar waren. Samen met anne- marie hebben we gekeken naar een locatie waar we de foto's konden maken en besproken wat en hoe we het wilden. Op de dag van het feest hebben we mooie foto's kunnen maken op een ongedwongen en vooral leuke manier die bij ons paste. Niet te geposeerd maar wel hoe we het graag wilden. En met een prachtig album als herinnering aan de dag zelf.

 by Mariëlle Hofman
Cake Smash

Voor de eerste verjaardag van onze dochter hebben we een cake smash shoot geboekt bij Anne-Marie. Dit was super leuk om te doen. Anne-marie heeft een knusse binnen studio en was erg gastvrij waardoor mijn dochter zich prima op haar gemak voelde. Mijn dochter heeft haar buikje rond gegeten van de taart en dit leverde prachtige plaatjes op. Zo knap hoe Anne-Marie haar van alle kanten op de foto heeft gezet waardoor we echt een hoop verschillende foto's hadden om uit te kiezen. Inmiddels hangt er een collage met haar foto's in huis waar ik nog iedere dag vol trots naar kijk.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»