Als je dan zo bezig bent met fotograferen krijg je vanzelf de vraag: wil je mijn bruiloft fotograferen?

Een ja is heel snel gezegd…. Ik heb hier heel goed over na gedacht. Het is al niet wat zo’n dag. Bijzonder intensief. Ik heb geen ervaring met bruidsfotografie. Dan begin je toch een beetje te twijfelen zal ik het wel goed doen? Wat voor verwachtingen heeft het aanstaande bruidspaar?¬†

Dus goed over nagedacht, samen overlegd en JA gezegd.

Een klein verslagje van deze dag en een aantal foto’s.

opmaken van de bruid
aankleden van de bruid

Met mijn tas vol kwam ik aan bij de bruid. In mijn tas zat o.a. camera, reservecamera, lenzen, flitsers, batterijen, kaartjes…hij woog best zwaar….

Aangezien ze volop aan het verbouwen waren en het toch heerlijk weer was werd het opmaken gewoon buiten gedaan. De jurk werd even snel in de schuur aangetrokken. Voor het raam kwam er net mooi licht binnen voor de knoopjes.

Nog een beetje onwennig liep ik er omheen. ¬†Tussendoor maakte ik ook wat detailfoto’s. Inmiddels kwamen er nog een paar gasten aan en gezamenlijk hebben we wat gegeten.

bruidsauto
bruidspaar met bruidsjonkers
bruidsjonkertjes

Daarna de auto in en op weg naar het bos. Daar zouden we een aantal foto’s maken. Hier was niet veel tijd voor dat was wel jammer. Ik was ruim voor die dag al een keer in het bos geweest en had toen iemand mee genomen om wat uit te proberen. Ik kon die dag daardoor wel wat sneller werken.

Heerlijk die 2 bruidsjonkertjes. Die hadden samen pret voor 10.

bruidspaar met de auto
binnenkomst bruidspaar
bruidspaar op de foto

Op naar de zaal de Vossenberg in Epe waar alle mensen al wachten op het bruidspaar.

Ja, en daar loop je dan tussen de mensen door. Er werd een menig traantje weggepinkt.

Het is wel heel mooi om daar zo bij te mogen zijn!

ringen geven
ja woord en de kus
groepsfoto

Het weer was heerlijk. De foto’s werden buiten gemaakt. Er was een behoorlijk lijst met alle groepsfoto’s. Daar ging wel even tijd inzitten. Maar uiteraard is alles gelukt en we waren netjes op tijd klaar.

Een hele groepsfoto mocht natuurlijk niet ontbreken. Dus ik zocht het hiervoor wat hogerop. Handig zo’n dakterras.

kindje onder de bruidsjurk

He, wat doe jij daar????

En zo kwam voor mij een einde aan deze geweldige en bijzondere dag. Voor het bruidspaar begon het feest pas goed!

Thuis aangekomen de kaartjes overgezet op de computer en een extra backup gemaakt. Daarna heerlijk met de pootjes omhoog op de bank.

Een zeer intensieve dag maar geweldig om te mogen doen!

Bruidspaar, bedankt voor het vertrouwen dat jullie in me hadden!